Elektrotechniek

Building Services houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van elektrotechnische installaties in gebouwen. Dit kan in zowel kleinschalige als in grootschalige projecten. Wij kunnen u het complete concept aanbieden die bijdraagt aan een gezonde werk- en leefomgeving waarbij de kenmerken als veiligheid en duurzaamheid centraal staan. Elektriciteit is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Inmiddels vinden wij dit al jarenlang vanzelfsprekend. Om een goede levering van elektriciteit te kunnen garanderen zijn de juiste installaties nodig. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring en kennis u daarin ondersteunen. Wij zorgen voor een helder en goed ontwerp én efficiënte aanleg van uw installatie. Technische normen zoals de NEN 1010 en NEN 3140 staan bij ons centraal.

Brandmeldinstallaties

Een goede brandmeld- en ontruimingsinstallatie is een must! Uw mensen moeten bij brand tijdig worden gewaarschuwd door een betrouwbare en goed werkende brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

 

Glasvezel en Data installaties

Het hebben van een goede infrastructuur in uw bedrijf is het eerste vereiste van efficiënt werken.Wij kunnen voor u een CAT5, CAT6 of CAT7 netwerk volledig aanleggen en desgewenst certificeren.

Licht en krachtinstallaties

Het aanleggen van de elektrotechnische installaties gebeurt zoals vanzelfsprekend volgens de gestelde eisen en daarbij behorende normen. Tevens kunnen wij daarbij adviseren wat voor uw organisatie de beste materialen zijn om toe te passen, voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

Noodverlichting installaties

Vaak wordt het belang van een noodverlichtingsinstallatie onderschat. Echter de noodverlichtingsinstallatie is bij een paniek situatie van essentieel belang. Onze gecertificeerde noodverlichtingsdeskundigen kunnen u hierbij adviseren.

~

Inbraak/beveiligingsinstallaties/ ontruimingsinstallaties en camerasystemen

Of u nu zelf de eisende partij bent of uw verzekeraar dat is, u wilt natuurlijk dat uw beveiligingsinstallatie in vertrouwde handen is. Wij kunnen deze installatie volledig voor u verzorgen.

.

Laten we samen het

volgende project
oppakken!