Flint verwelkomt nieuwe dragers (partners)

De Flint

Afgelopen maand werd officieel de samenwerking beklonken tussen Flint en Open ICT en Flint en Building Services. Juist in deze tijd zijn wij enorm dankbaar voor de steun van deze bedrijven. Deze samenwerkingen dragen bij aan een veelzijdige en rijke theaterprogrammering in Flint.

Flint heeft samenwerkingsverbanden met bedrijven, veelal uit de regio, die cultuur een warm hart toedragen. Dit seizoen zijn daar een aantal mooie nieuwe Dragers, zoals deze partners genoemd worden, bijgekomen.

Open ICT
Open ICT is eind 2004 opgericht door Roy Scholten met de intentie zijn kennis van Open Source producten in zetten voor het Midden en Klein Bedrijf. De dienstverlening verplaatste zich snel richting Microsoft en andere breed gebruikte oplossingen die tegenwoordig een groot deel van het portfolio innemen. Inmiddels is Open ICT uitgegroeid tot een volwaardig IT partner gevestigd te Amersfoort met verschillende expertises. De klanten van Open ICT zijn actief in diverse sectoren, uiteenlopend van dienstverleners tot productiebedrijven.

Open ICT heeft het afgelopen jaar gezorgd dat alle medewerkers van Flint thuis kunnen werken.  Ook zorgen zij voor een stabiele netwerkverbinding voor de online evenementen. Open ICT is voor Flint een fijne en flexibele partner.

Building Services Amersfoort
Building Services is een totaal installateur die haar klanten volledig ontzorgt. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden duurzame elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Energiebehoefte beperken, duurzame energie en efficiënt gebruik van fossiele brandstoffen staan hierbij centraal.

Building Services werkt met klant specifieke teams. Dit team heeft alle expertise en power wat een klant nodig heeft. Met één aanspreekpunt doorgrondt dit team het proces van de klant en zorgt dat alle benodigde werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Of het nu kleine reparaties betreft of een complete renovatie binnen een bedrijf.

Building Services brengt mensen en techniek samen. Ook cultuur brengt mensen samen! Daarom dragen wij de Flint een warm hart toe. 

Samenwerking
Flintdragers zijn bedrijven met hart voor kunst en cultuur die elkaar ontmoeten in Flint. Het Dragersnetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een netwerk dat bestaat uit organisaties in diverse branches en met ieder een eigen specialisme. Hierdoor biedt dit een platform om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Voor Flint zijn deze samenwerkingen belangrijk. Dragers delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor een breed publiek: van musicalfans tot Bachliefhebbers. 

Share This