Jaarbeurs Utrecht

 

 

Renovatie Jaarbeurs

De bestaande trade mart vloer van de 6de verdieping van het Beatrixgebouw ombouwen en inrichten als kantoren JIM (Jaarbeurs Innovation Mile). Het betrof 6000m2 vloeroppervlak welke binnen 2 maanden tijd compleet leeggehaald is (in en aansluitend de bouwvak 2016) en opnieuw ingericht is. Dit project is in opdracht van de Jaarbeurs in bouwteam gemaakt met de firma VIOS (bouwkundig) en Kropman (werktuigbouwkundig). Building Services Amersfoort heeft de elektrotechnische installatie gemaakt. Deze elektrotechnische installatie omvatte het aanbrengen van de kabelgoot raster over de gehele verdieping, inrichten en maken van de vaste werkplekken, aanleg glasvezel en daarbij behorende data aansluitingen, aanbrengen verlichting etc.

Laten we samen het volgende project oppakken!

Share This