Werktuigbouwkunde

Een prettige werkomgeving in het juiste klimaat is geen wens maar een EIS! Omdat het binnenklimaat van een werk-, leer-, en leefomgeving erg belangrijk is, zijn de technische installaties die hieraan bijdragen van groot belang. Of het nu gaat om koeling, luchtbehandelingssystemen, bevochtiging, centrale verwarming en warmtepompen, wij hebben de kennis in huis.

Als allround technisch dienstverlener heeft Building Services de juiste ervaring kennis en expertise om voor u deze systemen te ontwerpen, installeren en onderhouden. Het aanleggen van uw werktuigbouwkundige installaties gebeurd zoals vanzelfsprekend volgens de gestelde eisen en daarbij behorende normen.

Centrale verwarming

In koudere periodes is een juist klimaat van belang. Of het nu gaat om een centrale verwarming, ketels of warmtepompen, BS ontwerpt, engineert en installeert voor u de juiste installatie.

Sanitair

Ook voor de aanleg van uw sanitaire installaties bent u bij BS aan het juiste adres. Samen met u vertalen wij uw wensen naar werkelijkheid.

Gas/water

Of het nu om gas of een waterleidingnetwerk gaat, veiligheid staat altijd voorop! Als erkend installateur zorgt BS ervoor dat uw installaties met de juiste zorg worden aangelegd.

 

 

Koeling/klimaatbeheersing

Het installeren van een airco/koeling kan vele redenen hebben, dit loopt uiteen van comfort, tot de bedrijfszekerheid van de installaties in een datacentrum. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Luchtbehandeling

Het hebben van een optimaal klimaat in uw werk omgeving is een investering die zich zelf terug verdiend, als uw medewerker zich comfortabel voelt op zijn werkplek dan komt dat de productiviteit ten goede. Wij berekenen aan de hand van het gebruik en het aantal werkplekken de luchtverversing en zorgen dat deze minimaal aan het bouwbesluit voldoet.

Laten we samen het

volgende project
oppakken!