Ga naar de inhoud

Branches

Werkwijze

Hoe wij het werk oppakken binnen Building Services

Kijk eens omhoog. Heb jij je wel eens afgevraagd wat voor een mooie technieken er verborgen zitten in het pand? Steeds vaker mag techniek gezien worden! Daar worden wij blij van.

Wij werken met klant specifieke teams. Zij doorgronden het proces en sluiten hierop aan door zowel technisch, financieel en communicatief transparant met elkaar te werken. Of het nu kleine reparaties betreft of een complete renovatie binnen de organisatie.

 
school

Onderwijs

Bij het renoveren of vernieuwen van elektronische installaties binnen het onderwijs staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. In zowel de opstart- als uitvoeringsfase werken we met een heldere planning en een vast team van medewerkers.

arrow_right_alt Lees verder arrow_right_alt
factory

Industrie

In de industrie is het van belang om zo efficiënt en veilig mogelijk te produceren. Hoe efficiënter, hoe goedkoper én duurzamer. Deze zekerheid bieden wij. Onze teams werken als een geoliede machine en hanteren duidelijke procedures.

arrow_right_alt Lees verder arrow_right_alt
apartment

Kantoren

Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren en renoveren van bedrijfspanden en kantoren. Duurzaamheid staat bij ons op nummer één. Of het nu gaat om het installeren van verwarming, koeling of verlichting. Bij ons ben je aan het juiste adres.

arrow_right_alt Lees verder arrow_right_alt
medication_liquid

Zorg

In de zorg is het belangrijk dat alle installaties hygiënisch zijn en goed werken. Gezamenlijk zoeken naar de beste oplossing om duurzaamheid, veiligheid en hygiëne te garanderen. Wij vinden het belangrijk dat de afdeling en werknemers tevreden zijn. Dat is wat ons onderscheid van anderen.

arrow_right_alt Lees verder arrow_right_alt