Ga naar de inhoud

Kennisgebieden

 

Onze specialiteit

Elektrotechniek

Wij houden ons bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische installaties. Dit kan in zowel kleinschalige als in grootschalige projecten. Het complete concept die bijdraagt aan een gezonde werk- en leefomgeving waarbij veiligheid en duurzaamheid centraal staan.

 

Toekomstvaste gebouwen

Werktuigbouwkunde

De werk-, leer-, en leefomgeving zijn erg belangrijk en daarom zijn de technische installaties die hierbij komen kijken van groot belang. Of het nu gaat om koeling, luchtbehandelingssystemen, verwarming en warmtepompen, wij bieden de oplossing.

Het begrip ‘duurzaamheid’ is een kapstok geworden. Bouwkundig maar ook zeker installatietechnisch heeft dit veel invloed op de systeemkeuzes voor alle soorten gebouwen. Er wordt veel materiaal weggegooid in de wereld. Building Services denkt graag mee met de hergebruik van materialen, oftewel circulariteit.

 

Wij bieden zekerheid en comfort

Service en onderhoud

Je wilt dat installaties werken op de momenten dat het nodig is. Voor een lange en energiezuinige levensduur van je installaties is daarom regelmatig onderhoud nodig. Met preventief onderhoud zorgen onze monteurs dat alle installaties zo lang mogelijk mee gaan. Dit zorgt voor meer comfort en verkleint de kans op storingen.

Samen kijken we welke onderhoud het beste past. Dit doen we volledig met een transparante manier en goede communicatie. Wil je verzekerd zijn van hulp bij storingen maar wil je hier zelfs geen omkijken naar hebben? Onze monteurs staan 24/7 voor je klaar.

 
 
 
"Wij maken van installatietechniek een beleving."
Gerrit Noordermeer
Algemeen directeur