Ga naar de inhoud
 

Contact

Werkwijze

Building Services staat voor je klaar

Stuur een mail of kom gerust langs!

Building Services Amersfoort

location_on

Xenonweg 45
3812 SZ Amersfoort

Building Services Groningen

location_on

Kieler bocht 67A
9723 JA Groningen

Stuur een bericht of kom gerust langs!

Volledige naam(Vereist)

Veelgestelde vragen

Naast het installeren van verschillende techniek zijn wij ook gespecialiseerd in de service en onderhoud. Tot slot geven wij de juiste invulling aan NEN3140 en NEN2767 inspecties en stellen meer jaren begrotingen op. Met het uitvoeren van het juiste onderhoud reduceren wij jouw kosten en kijken we samen naar de optimalisatie van de installaties.

Wij bieden een 24/7 service aan waarbij onze monteurs voor je klaar staan. We zijn altijd telefonisch bereikbaar via ons storingsnummer. Of het nu overdag is, midden in de nacht of in het weekend. Bel hiervoor naar de dichtstbijzijnde vestiging en een monteur schiet direct te hulp. We bieden ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo krijg je altijd het onderhoud dat nodig is (waaronder de storingsdienst)

Bij Building Services bieden we een breed scala aan installaties aan voor verschillende branches. Of het nu gaat om het onderwijs, industrie, kantoren of de zorg. Wij bieden het volgende aan: * Verlichtingstechniek * Beveiligingstechniek * Telecom * Duurzame elektrotechniek * Draadloze netwerken * Sanitairtechniek * Lootgieterswerk * Verwarmingsssystemen * Ventilatiesystemen * Airconditioning * Verlichtingssytemen * Energiebeheersystemen * Brandbeveiligingssystemen En er is nog veel meer mogelijk. Onze teams werken als een geoliede machine en hebben alle benodigde certificaten op zak. Zo houden we ons aan alle procedures en voorschriften rondom veiligheid.

Onze kennisgebieden liggen in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en de service en onderhoud. We ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties en alles wat daarbij komt kijken. Dit kan in zowel kleinschalige en grootschalige projecten. Het aanleggen van deze installaties wordt volgens de gestelde eisen en daarbij behorende normen uitgevoerd. Met het uitvoeren van het juiste onderhoud reduceren wij jouw kosten en kijken we samen naar de optimalisatie van de installaties.