Ga naar de inhoud

Over ons

 

Onze geschiedenis

Van toen tot nu

Building Services is opgericht in 2015. Na Imtech zijn 36 collega’s verdergegaan waar Imtech gebleven was. Met de kennis van een multinational helpen wij onze klanten bij het realiseren van projecten en klussen, maar ook het volledig onderhouden van installaties. Ons streven? Altijd de klant proberen te begrijpen en een oplossing vinden. Dat zit verweven in onze cultuur.

Momenteel hebben we 90 medewerkers binnen de transformatie en renovatie van utilitaire projecten. Ook is ons team gespecialiseerd in de service en onderhoud van technische installaties.

 

Over het bedrijf

Met Building Services kom je verder

Building Services maakt deel uit van Eiffage Energie Stemen B.V. Een krachtige groep van technische bedrijven in Nederland en Europa. Onze kennis op het gebied van services en projecten koppelen we aan branche specifieke specialisten. Bij Building Services bieden we het hele pakket en blijven we vooral dicht bij wat de klant wilt om vervolgens de klant ├ęcht te begrijpen. Ook intern is er ruimte om nationaal verder te groeien bij Eiffage in de techniek, dat maakt ons nog beter in ons vak.

Onze teams zetten zich volledig in voor onze klanten, altijd met een professionele aanpak en de juiste vaardigheden. Of het nu gaat om kleine reparaties of een volledige transformatie. Building Services staat altijd klaar mee te denken en te helpen.

 

Onze vestigingen

Locatie Amersfoort

Bezoekadres

location_on

Xenonweg 45
3812 SZ Amersfoort

Telefonisch contact

Locatie Groningen

Bezoekadres

location_on

Kieler bocht 67A
9723 JA Groningen

Telefonisch contact

 
"Wij maken van installatietechniek een beleving."
Gerrit Noordermeer
Algemeen directeur