Het laatste nieuws

Gezondheidscheck

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal en gezond zijn! Zowel op het werk én daarbuiten. Daarom bieden wij onze medewerkers een gezondheidscheck aan.

Erkend leerbedrijf

Op zoek naar een stageplek? En wil jij opgeleid worden tot een goede techneut? Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden jonge mensen in branche graag op tot goede techneuten.

IJs ter verkoeling

Vorige week hebben wij voor een opdrachtgever in Amsterdam een warmtepomp vervangen.

BS Groningen 1e project opgeleverd

Het eerste project voor BS Groningen is opgeleverd! Bij de gasbehandelingslocaties van de NAM in Hoogeveen en Coevorden hebben we de server- en operatorruimtes voorzien van koeling.

Onderhoud Campus Diemen Zuid

Het unieke project, Campus Diemen Zuid, hebben wij vanaf 1 januari aan onze onderhoudsportefeuille toegevoegd.

Duurzaam onderhoud voor De Nieuwe Stad

Sinds afgelopen oktober verzorgen wij het werktuigbouwkundig onderhoud voor De Nieuwe Stad. De Nieuwe Stad is het voormalig Oliemolenkwartier in Amersfoort dat is getransformeerd tot een vernieuwende en bruisende plek.

Technische facelift voor BraZZerie Abrona

In februari zijn wij gestart om de BraZZerie en Bakkerij van Abrona een technische facelift te geven. Wij hebben de volledige elektrotechnische installatie aangepast.

Informatieplicht energiebesparing

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen (inrichtingen) om energie te besparen. In 2019 verandert deze regelgeving. Naast de bestaande energiebesparingsplicht komt er een informatieplicht voor inrichtingen die vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar verbruiken.