Ga naar de inhoud
 

Mogelijkheden werktuigbouwkunde

Verwarming

In koudere periodes is een juist klimaat van belang. Of het nu gaat om een centrale verwarming, ketels of warmtepompen: wij ontwerpen en installeren de juiste installatie.

Sanitair

Ook voor de aanleg van sanitaire installaties ben je bij ons aan het juiste adres. Samen kijken we naar de wensen en oplossing.

Gas en water

Of het nu om gas of een waterleidingnetwerk gaat, veiligheid staat altijd voorop! Als erkend installateur zorgen we ervoor dat de installaties met de juiste zorg worden aangelegd.

Koeling- en klimaatbeheersing

Het installeren van een airco kan veel redenen hebben, dit loopt uiteen van comfort, tot de bedrijfszekerheid van de installaties in een datacentrum. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Luchtbehandeling

Het hebben van een optimaal klimaat in de werk omgeving is een investering die zich zelf terug verdiend. Als de medewerkers zich comfortabel voelen op hun werkplek dan komt dat de productiviteit ten goede. Wij berekenen aan de hand van het gebruik en het aantal werkplekken de luchtverversing en zorgen dat deze minimaal aan het bouwbesluit voldoet.