Service en Onderhoud

Onze visie is goed luisteren wat onze klanten nu echt willen! Samen kijken wij, welk onderhoud het best bij u past. Building Services ontzorgt haar klanten volledig op een transparante en open manier waarbij goede communicatie van grote waarde is. Wij voeren vakkundig onderhoud uit aan uw gebouw gebonden installaties om u de functionaliteit en het comfort te bieden die u wenst. Naast het preventief, inspectief en wettelijk onderhoud kunnen wij ook een juiste invulling geven aan NEN3140 en NEN2767 inspecties en het opstellen van meer jaren begrotingen. Met het uitvoeren van het juiste onderhoud proberen wij voor u de kosten te reduceren en kijken wij samen naar het optimaliseren van uw installaties. Wij hebben een heel team van servicetechnici en specialisten voor u klaar staan. Wij onderscheiden ons door te zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.

24 uursservice

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar via ons storingsnummer, ook buiten kantoortijden.

Klantenportaal

Via een beveiligde internetomgeving heeft u altijd toegang tot keuringsrapporten, certificaten en overige informatie. Hierdoor hoeft u zelf geen administratie bij te houden.

t

En meer...

Wij doen meer dan alleen het preventief en correctief onderhoud. U kunt bij ons ook terecht voor een complete NEN3140,NEN2767 inspectie of een meer jaren onderhoudsbegroting.

Laten we samen het

volgende project
oppakken!